Gdje želite kupovati?

Grad:

Adresa i broj:

 
Lociraj popust na Facebook-u

Načini plaćanja

Načini plaćanja putem web stranice www.lociraj-popust.com:
  • American Express
  • MasterCard
  • VISA
  • Diners
O NAMA

Tvrtka Mobilne Informacije d.o.o. sa sjedištem u Sesvetama, Hercegovačka 5, otpočela je svoj razvoj 2011. godine kao tvrtka kojoj je primarni cilj ponuditi tržištu  nove i najsuvremenije metode pružanja informacija, te uvesti naše građane u svijet mobilne telefonije na potpuno nov i jedinstven način. Ideja je da informatička rješenja koja ćemo Vam ponuditi ne budu uteg Vašem svakodnevnom životu, nego da koristeći iste, vašu svakodnevnicu olakšate koliko je to moguće.
 
Mobilne Informacije d.o.o. su od samog početka svojega djelovanja postavile vrlo jasan cilj: biti broj jedan na hrvatskom tržištu mobilnih aplikacija. Riječ je o razvoju, implementaciji i pružanju svih vrsta informacija dostupnih preko mobilnih telefona. Tvrtka je vođena idejom da su za tvrtku najbitniji njezini klijenti, pa tako Mobilne Informacije posluju u skladu s najvišim profesionalnim standardima. Djelovanje i razvoj tvrtke Mobilne Informacije d.o.o. temelji se na usvajanju tih standarda, stalnom praćenju i usvajanju tržišnih i tehnoloških inovacija i suradnji s uglednim domaćim  tvrtkama, kao i poslovnim partnerima.
 
Svojim djelovanjem Mobilne Informacije d.o.o. žele Vam pružiti informatička rješenja kao i alate kojima ćete Vašu svakodnevnicu učiniti praktičnijom i lagodnijom. Svako zadovoljstvo koje iskusite koristeći aplikacije i IT rješenja tvrtke Mobilne Informacije d.o.o. naš je uspjeh.

IZBOR USLUGE

Usluge oglašavanja na web stranici možete koristiti nakon registracije i prijave na stranice www.lociraj-popust.com, te nakon zaprimljene uplate.

Korak 1. – Registracija

Link za registraciju nalazi se u gornjem desnom dijelu stranice. Polja koja su označena kao obavezna, moraju biti popunjena, kako bi se mogla izvršiti registracija za korištenje web stranice www.lociraj-popust.com. Nakon registracije, na e-mail adresu, koja je prijavljena kod registracije, stiže aktivacijski mail kojim korisnik potvrđuje autentičnost. Registracija na stranicu se obavlja samo jednom, kod prve kupnje na stranicama, a kod svake sljedeće kupnje se koristi prijava sa korisničkim imenom i lozinkom.

Korak 2. – Prijava

Sa korisničkim imenom i lozinkom treba se prijaviti na web stranicu www.lociraj-popust.com . Link za prijavu nalazi se u gornjem desnom dijelu stranice. Nakon uspješno provedene registracije nalazite se u Vašem korisničkom dijelu (po podacima prikazanima u gornjem desnom kutu možete provjeriti da se nalazite u vlastitom korisničkom dijelu web stranice www.lociraj-popust.com). Klikom na “Korisničke postavke” otvara se obrazac sa korisničkim podacima koji su popunjeni kod registracije i u kojem je moguće izvršiti promjene korisničkih podataka.

Korak 3. - Izbor tarife

Kada ste uspješno prijavljeni na web stranicu www.lociraj-popust.com , možete početi sa pretragom i odabirom tarife koju želite naručiti. Pretragu možete izvršiti na slijedeći način: U izborniku “korisničke postavke” odaberite “nova pretplata”, te Vas sustav dalje vodi na izbornik u kojem odabirete tarifu koju želite.
 
Kada ste uspješno odabrali željenu tarifu, sljedeći korak je odrediti koji broj lokacija želite koristiti u ovom servisu. Sukladno odabranim parametrima sustav daje cijenu odabranog tarifnog paketa.
 
NAČINI PLAĆANJA

Kada ste odabrali željenu tarifu i broj lokacija potrebno je odabrati i način plaćanja usluge korištenja servisa “Lociraj Popust”, u kojem možete odabrati da li uslugu želite odmah platiti karticom ili odabrati opciju plaćanja virmanom.
 
Plaćanje po predračunu (avansna uplata - uplatnica/virman ili internet bankarstvo). Ukoliko proizvod želite platiti po ponudi, narudžbu možete napraviti putem web stranice i odabrati opciju plaćanja – virman. Nakon što odaberete tarifu koju želite naručiti i potvrdite narudžbu, na e-mail adresu ćete automatski dobiti predračun sa svim podacima za uplatu. Vašu uplatu će provjeriti administrator web stranice www.lociraj-popust.com. Nakon utvrđene uplate sredstava autorizirati će korištenje web stranice, te će kreirati i poslati fakturu putem e-maila.
 
Ako ste odabrali opciju plaćanja karticom i izvršili plaćanje, e-mail koji ćete tada primiti će naglasiti da je Vaša narudžba u obradi. Sustav autorizira karticu, tj. provjerava da je broj kartice ispravan, te da je iznos transakcije dostupan.  Storniranje narudžbe je moguće putem sustava do 24:00 istoga dana. Ukoliko narudžba nije stornirana, a kupac se predomisli, transakcija se mora stornirati na način da se obavijeste službeni kontakti www.lociraj-popust.com, koji će kontaktirati kartičarsku kuću i stornirati transakciju.
Ukoliko ne dođe do potvrde transakcije u 28 dana koji slijede dan potvrde transakcije, transakcija se automatski stornira od strane kartičarske kuće.
 
Podržano je plaćanje slijedećim kreditnim karticama: American Express, MasterCard, Diners, Visa.
 
Obavijest da je transakcija realizirana zaprimate putem e-mail poruke u formi izlazne fakture tvrtke Mobilne informacije d.o.o.
 
Ukoliko se pokaže da ste sredstva uplatili, a usluga koju ste naručili nije raspoloživa u nekom značajnijem periodu (pristup internet stranici www.lociraj-popust.com , odnosno mobilnoj aplikaciji „Lociraj Popust“, ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen iz razloga rutinskog održavanja stranice tj. mobilne aplikacije, te drugih razloga za koje nije odgovoran Pružatelj usluge), novac vraćamo na račun sa kojeg je i uplaćen.
 
PLAĆANJE NA NAŠIM WEB STRANICAMA JE SIGURNO!

Koristimo ePay servis za Internet naplatu tvrtke Globaldizajn d.o.o., koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao što je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL), te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičarskih kuća obavlja se korištenjem mreže koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o vašoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru.

PLAĆANJE INOZEMNOM KREDITNOM KARTICOM

Iznos koji će se naplatiti na Vašoj inozemnoj kreditnoj kartici izračunat je pretvaranjem valute iz eura (EUR) u hrvatsku kunu (HRK) prema važećoj tečajnoj listi Privredne Banke Zagreb na dan kupnje. Prilikom terećenja Vaše kreditne kartice, isti iznos će se pretvoriti u Vašu lokanu valutu prema tečajnoj listi udruge kartičarskih kuća. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost manjeg odstupanja između cijene prikazane na našoj web trgovini.

REKLAMACIJE

Mobilne informacije d.o.o. su isključivo provider usluge “Lociraj Popust”. U slučaju reklamacije na funkcioniranje usluge potrebno je obratiti se na slijedeći kontakt: podrska@lociraj-popust.com ili na broj telefona 00 385 91 33 55 247 / 00 385 91 55 33 228.