Gdje želite kupovati?

Grad:

Adresa i broj:

 
Lociraj popust na Facebook-u

O nama

Tvrtka Mobilne Informacije d.o.o. sa sjedištem u Sesvetama, Hercegovačka 5, otpočela je svoj razvoj 2011. godine kao tvrtka kojoj je primarni cilj ponuditi tržištu  nove i najsuvremenije metode pružanja informacija, te uvesti naše građane u svijet mobilne telefonije na potpuno nov i jedinstven način. Ideja je da informatička rješenja koja ćemo Vam ponuditi ne budu uteg Vašem svakodnevnom životu, nego da koristeći iste vašu svakodnevnicu olakšate koliko je to moguće.
 
Zahvaljujući svojoj inovativnosti i praćenju svjetskih trendova, tvrtka Mobilne Informacije danas je u mogućnosti nositi se sa najzahtjevnijim projektima i to od njihova idejnog začetka, razvoja, implementacije pa sve do ponude istih na tržište. Najveću ulogu u projektima imaju iskusni djelatnici Mobilnih Informacija, koji su stručnost i iskustvo stekli na područjima  elektrotehnike, informatike, ekonomije te investiranja. Visoki kriteriji primjenjuju se i kad je riječ o kooperantima tvrtke, renomiranim tvrtkama u području IT industrije.
 
Mobilne Informacije d.o.o. su od samog početka svojega djelovanja postavile vrlo jasan cilj: biti broj jedan na hrvatskom tržištu mobilnih aplikacija. Riječ je o razvoju, implementaciji i pružanju svih vrsta informacija dostupnih preko mobilnih telefona. Tvrtka je vođena idejom da su za tvrtku najbitniji njezini klijenti, pa tako Mobilne Informacije posluju u skladu s najvišim profesionalnim standardima. Djelovanje i razvoj Mobilnih Informacija temelji se na usvajanju tih standarda, stalnom praćenju i usvajanju tržišnih i tehnoloških inovacija i suradnji s uglednim domaćim  tvrtkama, kao i poslovnim partnerima.
 
Svojim djelovanjem Mobilne Informacije žele Vam pružiti informatička rješenja kao i alate kojima ćete Vašu svakodnevnicu učiniti praktičnijom i lagodnijom. Svako zadovoljstvo koje iskusite koristeći aplikacije i IT rješenja tvrtke Mobilne Informacije naš je uspjeh.

 
("Lociraj Popust"-brošura)

("Lociraj Popust"-Brošura)