Gdje želite kupovati?

Grad:

Adresa i broj:

 
Lociraj popust na Facebook-u

FAQ

Što je "Lociraj Popust"?
Lociraj Popust je mobilna i web aplikacija koja svoje korisnike informira o svim proizvodima i uslugama koje su na popustu u neposrednoj blizini korisnika, kao i na udaljenijim mjestima. Aplikacija "Lociraj Popust" je potpuno besplatna za korisnike. Ako želite saznati još više informacija o usluzi, prolistajte brošuru.
 
 
Kako "Lociraj Popust" može pomoći Vašem poslovanju?
Aplikacija "Lociraj Popust" je novi marketinški kanal distribucije Vaših proizvoda/usluga pomoću kojeg približujete svoju ponudu potencijalnim kupcima. Temeljena je na lokaciji, tako da će korisnika aplikacije informirati o popustima u njegovoj neposrednoj blizini. Aplikacija Lociraj Popust nudi mogućnost korisniku kreiranja alarma za određenim proizvodom/uslugom, a Vama nudi uvid u sve postavljene alarme, tako da će te točno znati koji proizvod ili usluga zanima Vašeg potencijalnog kupca.
 
 
Zašto sudjelovati u ponudi "Lociraj Popust"?
Zbog rastućeg trenda oglašavanja putem mobilnog marketinga.
Zbog toga što se radi o ciljanom marketingu.
Zbog toga što ćete na taj način promoviranja svoju ponudu približiti upravo onim korisnicima koji žele biti upoznati s Vašom ponudom.
Zbog većeg broja klijenata.
Zbog rasta prihoda.


Što su to alarmi?
Alarmi su ključne riječi koje unose korisnici mobilnih aplikacija i koje označavaju proizvode ili usluge koje ti isti korisnici žele kupiti na popustu, a trenutno nisu oglašeni. Svaki alarm se sastoji od ključne riječi i grada u kojem se želi kupiti proizvod/usluga na popustu. Svaki registrirani poslovni partner u svom admin sučelju ima uvid u popis svih aktivnih alarma. Tako poslovni partner može kreirati svoju ponudu na osnovu stvarne potražnje. Bitno je napomenuti da poslovni partner, ako želi aktivirati neki alarm i time obavijestiti potencijalnog kupca da upravo on nudi proizvod koji traži po povoljnoj cijeni, mora pri unosu oglasa unijeti ključnu riječ koja je identična ključnoj riječi iz alarma.

Što je to "Superpopust"?
 "Superpopust" je posebno izdvojeni popust koji mora biti minimalno 30%. Superpopust se, osim standardnog prikaza unutar kategorije/podkategorije kojoj inače pripada, prikazuje i u posebno izdvojenoj kategoriji "Superpopust" te se obavijest o njemu (push poruka) šalje na sve iPhone uređaje koji imaju instaliranu aplikaciju "LocirajPopust". Za uvjete i detalje vezano uz objavu popusta kao "Superpopusta" kontaktirajte nas na prodaja@lociraj-popust.com.
 
Da li registrirani poslovni partner ima nekakvih obveza za korištenje usluge "LocirajPopust" nakon isteka promotivnog perioda?
Ne, nakon isteka pretplata kupljenih u promotivnom periodu po cijeni od 1 HRK+PDV, poslovni partner nema nikakvih obveza za korištenjem usluge "LocirajPopust".
 
 
Kako mogu postati poslovni partner ili prijaviti svoju tvrtku?
Dovoljno je registrirati se na stranici www.lociraj-popust.com, slijediti upute, i postat će te naš novi poslovni partner.
 
 
Za koje operativne sustave je prilagođena aplikacija?
Aplikacija je prilagođena za mobilne telefone koji podržavaju operativne sustave iOS i Android.
 
Gdje mogu preuzeti aplikaciju "Lociraj Popust"?
Aplikaciju možete preuzeti na Apple Store-u kao i na Android Marketu. Dovoljno je kliknuti na navedeni link na stranici www.lociraj-popust.com.