Gdje želite kupovati?

Grad:

Adresa i broj:

 
Lociraj popust na Facebook-u

Tajnost podataka

Izjava o tajnosti podataka

Ova Izjava o tajnosti podataka (dalje u tekstu: Izjava) odnosi se na tajnost podataka koji su korištenjem internetskih stranica www.lociraj-popust.com  od strane korisnika i poslovnih partnera, prikupljeni i pohranjeni u bazama podataka MOBILNE INFORMACIJE d.o.o.

Prikupljeni podaci se dijele na osobne i neosobne infomacije. MOBILNE INFORMACIJE d.o.o. kao pružatelj usluga internetskih stranica www.lociraj-popust.com ulaže maksimalne napore radi zaštite Vaše privatnosti u trenutku korištenja navedene stranice. Molimo Vas da stoga pažljivo pročitate sljedeću izjavu.
MOBILNE INFORMACIJE d.o.o. zadržavaju diskrecijsko pravo da se ova Izjava može izmijeniti u svako doba, te da tako izmijenjen tekst postaje važeći odmah po objavi istog na internetskim stranicama www.lociraj-popust.com. Nastavak Vašeg korištenja ove internetske stranice nakon izmjena, podrazumijeva da prihvaćate sve uvjete tako izmijenjene Izjave. Stoga savjetujemo korisnike da periodično ponovno detaljno pročitaju informacije sadržane u Izjavi, a kako bi bili informirani o eventualnim promjenama.

˝Osobne informacije˝ su informacije koje određuju točno pojedinog korisnika ili poslovnog partnera. Prilikom korištenja internetskih stranica www.lociraj-popust.com  možemo Vas za korištenje određene opcije zatražiti određene osobne informacije, kao što su ime i prezime, adresa stanovanja, email adresa, telefonski broj, datum rođenja i sl. Pri korištenju opcije naručivanja / rezerviranja ponude proizvoda / usluge možemo Vas zatražiti da nam date informacije o broju vaše kreditne kartice, datumu valjanosti, kod za autorizaciju te druge s tim povezane informacije. Ovisno o vrstama opcija koje želite koristiti na internetskim stranicama www.lociraj-popust.com  neke informacije su određene kao obavezne, a neke kao dobrovoljne. U slučaju da ne učinite dostupnima obavezne informacije za određenu opciju koja ih zahtijeva, neće vam biti dopušteno korištenje te opcije.

Osobne informacije koristimo isključivo i samo kako bi Vam ponudili proizvode / usluge, unaprijedili rad internetskih stranica www.lociraj-popust.com, osigurali provedbu administracijskih zadataka, uspostavljanje kontakta s vama, poboljšali naše oglašivačke i promocijske rezultate, te poboljšali našu ponudu proizvoda/usluga na tržištu, kao i u svrhu suradnje sa institucijama odgovornih za provođenje zakona. Zadržavamo pravo da Vaše osobne informacije priopćimo samo financijskoj instituciji (banci). MOBILNE INFORMACIJE d.o.o. se ograđuje od eventualnog korištenja osobnih informacija od strane drugih osoba u bilo koje druge svrhe od navedene, te stoga ne može biti ni odgovorna za eventualnu štetu.

˝Neosobne informacije˝ su informacije koje ne određuju točno pojedinog korisnika ili poslovnog partnera. Ove informacije odnose se primjerice na podatke koju ste internetsku stranicu posjetili prije ili poslije nego li ste posjetili internetsku stranicu www.lociraj-popust.com, vrstu pretraživača kojeg koristite, te vašu Internet Protocol (IP) adresu. Ova vrsta informacija može se uz pomoć elektronskih alata automatski prikupljati u trenutku kad posjetite internetsku stranicama www.lociraj-popust.com. Neosobne informacije možemo bez ograničenja koristiti za rješavanje problema administriranja internetske stranice www.lociraj-popust.com, kako bismo poboljšali naše oglašivačke i promocijske rezultate, te poboljšali našu ponudu proizvoda/usluga na tržištu, analizu trendova, sakupljanje demografskih podataka, analizu sukladnosti s pozitivnim propisima i suradnju sa institucijama odgovornih za provođenje zakona.

"Administrativne e-mail poruke" odnose se na korisničku aktivnost na internetskoj stranici www.lociraj-popust.com  i uključuju poruke u vezi s određenim korisničkim računima, zahtjeve ili upite, te poruke u vezi s kupnjom proizvoda / usluga. Primanje ove vrste poruka je obavezno, te se opcija primanja ne može isključiti od strane korisnika.

˝Promotivne e-mail poruke˝ oglašavaju proizvode / usluge iz ponude, takve poruke šalju se korisnicima koji su odabrali opciju primanja Promotivnih email poruka. U slučaju da ne želite primati takve poruke u bilo kojem trenutku nakon registriranja možete otkazati primanje Promotivnih e-mail poruka slanjem email poruke s takvim zahtjevom na našu email adresu.

Vašim osobnim informacijama na internetskoj stranici www.lociraj-popust.com  možete pristupiti pomoću zaporke i korisničkog imena. S obzirom da je zaporka kriptirana preporučamo da nikome ne otkrivate vašu zaporku. Vaše osobne informacije se čuvaju na serveru kojemu mogu pristupiti samo ovlaštene osobe. Određene osjetljive informacije se kriptiraju koristeći Secure Socket Layer (SSL) tehnologiju, na taj način nastojimo osigurati da su Vaše osobne informacije van dosega neovlaštenom korištenju.

Zbog prirode internetske mreže ne možemo jamčiti potpunu zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili sa internetske stranice www.lociraj-popust.com  pa stoga nismo odgovorni za bilo kakve eventualne štetne radnje bilo koje treće osobe koja takve povjerljive informacije neovlašteno primi i koristi ili neovlašteno otuđi. Informacije koje ste objavili na javnim dijelovima internetske stranice www.lociraj-popust.com  mogu također biti dostupne drugim korisnicima i trećim osobama, te se kao takve mogu bez Vašeg znanja pojaviti na drugim internetskim stranicama ili web pretraživačima. Ni u tom slučaju nismo odgovorni za bilo kakvu eventualnu štetu. Ova Izjava odnosi se samo na korištenje informacija koje prikupljamo od Vas kao korisnika internetske stranice www.lociraj-popust.com. Druge internetske stranice kojima se može pristupiti putem internetske stranice www.lociraj-popust.com  imaju svoje vlastite izjave o tajnosti podataka. S obzirom da MOBILNE IFORMACIJE d.o.o. nije ni na koji način odgovoran za načine i uvjete rada trećih osoba, preporučujemo Vam da prije počinjanja korištenja tih drugih internet stranica pažljivo pregledate izjavu o tajnosti podataka tih stranica.

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi tajnosti podataka, ili ako želite promijeniti ili ažurirati neke od podataka molimo vas da nam pošaljete e-mail poruku s potrebnim informacijama na našu e-mail adresu.

Registracijom / otvaranjem korisničkog računa na internetskoj stranici www.lociraj-popust.com  smatra se da je korisnik ovu Izjavu o tajnosti podataka u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio.